2020 Animasyon Filmleri

2020 Animasyon Filmleri

  Eylül 11, 2020

  1.817 Okunma

Animasyon filmler çok uzun bir zamandan beri hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından izleniyor. Çoğu animasyon filminin eğlenceli olması ve çizgilerin aksiyonu olarak isimlendirici hem yetişkinlere hem de çocuklara bu filmleri izlerken büyük bir heyecan veriyor.

2020 filmi olarak bu yıl vizyona girmiş ve vizyona girecek olan animasyon filmleri arasında en çok beklenen ve beğenilenlerin daha çok hayvan figürleri içeriği olan animasyonlar olduğu dikkat çekiyor.

2020 filmleri arasında en çok beğenilen animasyon filmler; SCOOB!, Hadi Gidelim, Troller Dünya Turu, Sünger Bob Kare Pantolon Firarda, Soul, Willoughby Ailesi, The Croods 2  Wish Dragon ve Kirpi Sonic animasyon filmleri olarak sayılabilir. Bazı filmlerin bu yıl çizgi film kahramanlarından örnek alınarak yapıldığı, hatta bu filmlerin seri halinde devam ettiği de gözlemleniyor. 2020 filmi olarak vizyona giren SCOOB! izle ve Sünger Bob daha önceden seri şeklinde çizgi filmleri yayınlanmış olan çizgi filmlerden. Bu çizgi filmlerin hem çocuklar hem de yetişkinler tarafından izlenmesi çizgi filmlerin animasyona çevrilmesini ve çizgi filmde bu karakterleri beğenenler için animasyonların da beğenilmesini sağladı.

 Sünger Bob Kare Pantolon Firarda

Çok eski zamanlardan günümüze gelmiş olan bir çizgi film kahramanı olan Sünger Bob bu animasyon filmde hem güldürüp hem düşündürüp hem de eğlendiriyor. Denizin altında bir yaşantısı olan Sünger Bob maceradan maceraya koşarken animasyon filmin en eğlenceli sahnelerini de oluşturuyor. 2020 filmi olarak çokça beğenilen bu filmin yönetmenliğini Tim Hill yapıyor Amerika Birleşik Devletleri yapımı olan bu filmin seslendirme oyuncuları ve baz görsellerini de Awkwafina, Tom Kenny, Clancy Brown paylaşıyor.

SCOOB! Animasyon Filmi

Aynı Sünger Bob gibi çok eski çizgi filmlerden birisi olan Scooby doo çocuklar ve yetişkinler tarafından oldukça fazla beğenilen çizgi filmlerden birisi. 2020 filmi olarak vizyona girmesi hem çocukları hem de yetişkinleri sevindirirken, animasyon filmde de Scooby doo aynı çizgi filmde olduğu gibi hem bir köpeğin hem de bir ailenin dünyasını anlatıyor. Büyük maceraların oluşturulduğu bu animasyon film hem eğlenceli hem de macera dolu. Sitemizde sadece yabancı değil yerli film izleme imkanınızda mevcut.

Facebook Yorum Alanı
Yorum Alanı